Poppilasedut

Musiikkikoulu POP UPin oppilaat eli "poppilaat" ovat meille tärkeitä ja halusimme luoda muutamia etuja heille. Poppilasetuja annetaan, kun sama henkilö tai samaan kotitalouteen kuuluvat henkilöt käyttävät useampia palveluitamme samanaikaisesti.

Huom. Tilauksiin ei myönnetä useampia päällekkäisiä poppilasetuja.

 

Perhe-edut

Sisaralennus muskarissa

1. lapsi normaalihintainen 
2. lapsi -20%
3. jne. lapsi -40%

 

Esim. Antin ja Annan lapset Albert, Anniina ja Ariel käyvät kaikki muskarissa, kaksoset Albert ja Anniina isän ja äidin kanssa vauvaryhmässä, ja Ariel vielä isän kanssa 1-vuotiaiden ryhmässä. Ensimmäisen lapsen hinta on 100€, toisen 80€ ja kolmannen 60€, yht. 240€ (norm. 300€).

 


Yksityistunnit + yksityistunnit

Yksityistunneissa henkilön/perheenjäsenten tunnit lasketaan samaan pakettiin.

 

Esim. Elina-äiti käy kitaratunneilla ja Elsa-tyttö pianotunneilla. Elinan paketti on 10x30min ja Elsan 5x30min. Tunnit lasketaan yhteen ja he saavat 15 kerran tuntipaketin edullisimmalla tuntihinnalla 26€/kpl, yht. 390€ (norm. 450€).

 

Yksityistunnit (väh. 10x) + ryhmä

Ryhmän osallistumismaksusta -10%

Esim. Jaakko käy laulutunneilla, hänellä on voimassa 15x45min tuntipaketti. Hänen avopuolisonsa Jenna saa kuororyhmän maksusta perhe-edun -10%.

 

Ryhmä + ryhmä
yksi 30 min yksityistunti kaupan päälle

 

Esim. 1: 

Veera on mukana sekä kuorossa että bändissä, hän saa 30 minuutin yksityistunnin kaupan päälle, ja voi valita minkä tahansa koulun tarjoamista instrumenteista.
Esim. 2:
Suvi käy kuorossa ja hänen poikansa Sulo bändissä. He saavat yhden 30 minuutin yksityistunnin kaupan päälle, sen voi käyttää kumpi tahansa heistä tai vaikka joku heidän tuttavansa.

 


Lisäksi yksilöetu ryhmien jäsenille

Ryhmä + yksityistunnit

Ryhmäläiset saavat itselleen yhtä porrasta matalammat hinnat yksityistunneista (15x paketti on edullisin mahdollinen).

 

Esim. Petteri käy bänditunneilla ja innostuu lisäksi kokeilemaan rumputuntia. Hän saa 60 min irtotunnin yhtä porrasta edullisempaan hintaan, eli 59€ (norm. 70€). Kun hän tämän jälkeen päättää jatkaa tunteja, hän saa 10x60min paketin yhtä porrasta edullisempaan hintaan eli 49€/kpl, yhteensä 490€ (norm. 540€).

Pyrimme kertomaan poppilaseduista aktiivisesti, mutta toimitusehtojemme mukaisesti tilaajan tulee itse olla selvillä häntä koskevista tarjouksista tilatessaan, tarjouksia ei sovelleta jo tehtyihin tilauksiin. (Toimitusehdot)

Tervetuloa kokeilemaan entistä useampia mahdollisuuksia harrastaa musiikkia meillä!

Normaalihinnastomme tässä:

Hinnasto