Tervetuloa ilmoittautumaan Musiikkikoulu Pop Upin Ukuleleryhmiin!

Ukulele on yleistynyt jatkuvasti koululaissoittimena ja on kenelle tahansa erinomainen aloittelijasoitin. Ukulele on edullinen soitin ja perusteiden oppiminen on todella helppoa.

Mikko Nuoralan vetämällä ukulelekurssilla soitamme tuttuja, helppoja lauluja monesta eri tyylistä ja opettelemme ukulelen yksinkertaisia perussointuja ja säestystyylejä. Tarvitset vain oman soittimesi, et aiempaa kokemusta. Kurssilla saat myös laulaa, jos haluat!


2020 Maanantaisin kello 18 toimii ukulelen rämpyttelyryhmä, myös ukuleleorkesterissamme on paikkoja.

Muistathan, että annamme yksityisopetusta myös ukulelessa, mikäli ryhmäaikataulut eivät sovi sinulle tai haluat edetä omaan tahtiisi. Yksityistunneille voit ilmoittautua sivun alalaidan lomakkeella. 

Huom. Lomake saattaa tulla näkyviin hieman hitaasti, odota hetki mikäli et näe lomaketta.


 

KURSSIVAIHTOEHTOMME

6x 50min

Kurssin hinta 99€

Minimiosallistujamäärä 4 

Kurssin toteutuminen varmistetaan ennen kurssin alkua ilmoittautuneille tekstiviestillä ja sähköpostilla, viimeistään noin viikkoa ennen aloitusta.

UKULELEORKESTERI
Kysy lisätietoja mailitse.
Aikataulut sovitelaan pienryhmän kanssa.

Voit tulla mukaan orkesteriin jos omaat perustiedot- ja taidot ukulelella komppaamisesta ja soinnuista ja sinulla ei mene  sormi suuhun jos tehtäväksesi tulee soittaa pieni riffi tai melodia. 

NUORTEN RYHMÄ
tiistaisin 16.30

Ei tällä hetkellä

AIKUISET ALOITTELIJAT
tiistaisin 17.30

Ei tällä hetkellä

RÄMPYTYSRYHMÄ
maanantaisin 18.00

Osaat sointuja ja komppailla muttet keksi mitä soittelisi tai ei vain tule oikein itekseen soiteltua? Tule mukaan "rämpyttämään" Mikon johdolla tuttuja biisejä, saa myös laulaa ja ehdottaa biisejä!

Musiikkikoulu Pop Up

Aittatie 12
96100

Rovaniemi

mail: musiikkikoulupopup@gmail.com

Puh: 0408671985/ Heli
         0408458673/ Mikko