top of page

Bändi-ilmoittautuminen

Näin voit päästä mukaan

Uusi bändiläinen voi hankkia verkkokaupastamme "Bändikurssin lähtötasotapaamisen". Tämän jälkeen olemme yhteydessä yhteydessä ja sovimme yhden soittotunnin, jonka jälkeen voimme katsoa onko meillä sinulle musiikkimakuusi, taitotasoosi ja ikääsi ja aikatauluihisi sopivaa ryhmää. Mikäli sopiva ryhmä löytyy heti tai myöhemmin, olemme sinuun yhteydessä ja voit tulla mukaan porukkaan. 

 

Opetus suunnitellaan ja järjestetään ilmoittautuneiden perusteella, joten otathan huomioon, että kun paikka bändissä on vahvistettu, ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi perua.

Tutustu toimitusehtoihimme täällä, hyväksyt ne ilmoittautuessasi: TOIMITUSEHDOT

Lue tämä ensin:

Hei ja tervetuloa mukaan Musiikkikoulu Pop Upin bändeihin!

 

Bändeissämme opetellaan soittamaan musiikkia yhdessä muiden kanssa. Kappaleet valitaan ryhmässä ja kurssin aikana teemme joko oman tallenteen, tai käymme esiintymässä jossain. 

 

Opettajana toimii kitaristi/laulaja Mikko Nuorala (musiikkipedagogi AMK), jolla on monipuolinen kokemus eri musiikkityyleistä ja ammattimaisesta bänditoiminnasta eri bändeissä ympäri Suomea, mm. bilebändi Grooving High Allstarsin riveissä.

Bändikokoonpanot kasaamme kiinnostuneiden instrumentin, taitotason sekä musiikillisten mielenkiinnon kohteiden mukaan. Halukkaita laulajia on yleensä eniten, joten on hyvä mainita mikäli voit myös soittaa bändissä jotain instrumenttia. Emme voi valitettavasti taata kaikille paikkaa ryhmissä, mikäli ryhmiin ilmoittautuu useita saman instrumentin edustajia. Pyrimme kuitenkin löytämään sopivan ryhmän mahdollisimman monelle. 

Aloittelija?

Videolla bändiopettajamme Mikko näyttää miten yksinkertaisista palasista biisi voi koostua.

Ryhmät, aikataulut ja hinnat

Tiistai

 

19.00-20.30 Pop/Rock aikuisille/nuorille (n. 17-18-v. ylöspäin)

10x90min/360e 
Poprock-musaa suomeksi ja/tai englanniksi. 

Torstai


17.30-18.30 Pop/Rock nuoret   (n. 12-16.v)

10x60min/260e 

Aikataulut elävät hieman kausittain ja ajantasaisimmat aikataulut löytyvät verkkokaupastamme. 

Jos sinulla on jo bändi kasassa, tai teitä on useampia ja joku uupuu vielä porukasta, mainitse ilmoittautumislomakkeessa asiasta niin järjestetään teille oma ryhmä!

bottom of page