UKULELEKURSSIT

TERVETULOA MUKAAN HAUSKOIHIN UKULELERYHMIIN!

Ukulele on yleistynyt jatkuvasti koululaissoittimena ja on kenelle tahansa erinomainen aloittelijasoitin. Ukulele on edullinen soitin ja perusteiden oppiminen on todella helppoa.

Mikko Nuoralan vetämillä ryhmissä soitamme helppoja ja myös hieman haastavampia kappaleita hyvässä seurassa. Myös 5-7v. lapsille on oma soittoryhmänsä jota opettaa Ellinoora Tuuna.

Kurssille voit ilmoittautua suorittamalla kurssimaksun verkkokaupassamme. 
Ilmoittautuminen avataan 2.8. mennessä. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:

 

Muistathan, että annamme yksityisopetusta myös ukulelessa, mikäli olet vasta-alkaja, ryhmäaikataulut eivät sovi sinulle tai haluat edetä omaan tahtiisi. Yksityistunneille voit ilmoittautua aivan sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

The%20brown%20ukulele%20guitar%20isolate

KURSSIVAIHTOEHTOMME

Minimiosallistujamäärä 4 

Kurssin toteutuminen varmistetaan ennen kurssin alkua ilmoittautuneille tekstiviestillä ja sähköpostilla, noin viikkoa ennen aloitusta. 

Rämpyttelyryhmä

Torstaisin 20.00-21.00

Opettaja: Mikko Nuorala

Rämpyttelyryhmässä soitamme ukulelella tuttuja helppoja pop-, rock-, iskelmä- yms. kappaleita. Riittää että hallitset muutaman perussoinnun niin pärjäät mukana varmasti. Ryhmä sopii sinulle joka haluat kokoontua soittelemaan kivassa porukassa ilman suorituspaineita. Saa myös laulaa jos laulattaa. Ryhmä sopii aikuisille, ja myös nuorille ylä-aste-ikäisistä alkaen. 

Ukejengi.jpeg

Ukuleleorkesteri

Torstaisin 18.45-19.45

Opettaja: Mikko Nuorala

Ukuleleorkesterissa pidämme hauskaa ja soitamme monipuolisesti erityylisiä rytmimusiikkikappaleita. 
Mikäli osaat ukulelensoiton perustaidot ja ehdit harjoitella myös kotona, voit tulla mukaan ryhmään. 
Soitamme sointujen lisäksi myös melodioita ja riffejä. Ukuleleorkesteri myös esiintyy ja saattaa silloin tällöin tehdä musiikkivideon tai äänityksenkin! Soitettavista kappaleista keskustelemme yhdessä ja mikään tyylilaji ei ole esteenä. Olemme soittaneet tähän mennessä Beatlesia, J.Karjalaista. Kraftwerkia, tangoa ja sambaa. Mitähän seuraavaksi?

Kuuntele ukuleleorkesteria tästä:
 

Lasten ukulele-soittoryhmä
(5-7.v)

Maanantaisin 18.15-19.00:

Opettaja: Ellinoora Tuuna

Lasten musiikkiryhmissä tutustutaan eri soittimiin (mahdollisuuksien mukaan mm. piano, ukulele, kantele, nokkahuilu, laattasoittimet, djembe, bodypercussiot) ja opetellaan niin yhteissoittoa kuin sooloilua. Ukuleleryhmässä painotus on ukulelensoitossa. Ukulele on suosittu koulusoitin ja sen soiton voi aloittaa jo "eskari-iässä". Ryhmässä tehdään hauskoja sovituksia ja harjoitellaan myös omien laulujen tekemistä sekä improvisaatiota. Musiikin teorian alkeet tulevat tutuksi leikin ja soiton kautta. Myös ukuleleryhmässämme laulaminen, kuunteleminen, rytmittelyt ja musiikkiliikunta ovat tärkeässä osassa. Ryhmäläiset tarvitsevat oman ukulelen. Autamme mielellämme sopivan soittimen hankinnassa. Meillä on myös muutamia lainattavia soittimia, suosittelemme kuitenkin oman hankintaa. Näihin isompien lasten soittoryhmiin osallistutaan lähtökohtaisesti ilman aikuista, mutta ensimmäisillä kerroilla aikuisen kanssa katsomme ukulelen virittämisen, jotta soitin olisi sitten tunnin aluksi valmiiksi viritettynä. 

​ Ryhmä on suunniteltu 5-7-vuotiaille lapsille, mutta lapselle sopivaa ryhmää voidaan miettiä myös sen kannalta, miten lapsi sopeutuu uusiin tilanteisiin ja minkä verran lapsella on jo kokemusta muskareista ja soittamisesta. 

Ukulelen yksityisopetus
 

Ukulelen perusteet voit ottaa haltuun ukulelen yksityistunneilla. Siitä onkin sitten helppo siirtyä muutaman soinnun opettelun jälkeen mukaan esimerkiksi meidän rämpyttelyryhmäämme.

Mikäli aloittelijakyselyitä tulee useita, voimme myös muodostaa tarpeen mukaan uusia ryhmiä. 
Laita viestiä sivun alalaidan lomakkeella ja kysy lisää!