UKULELEKURSSIT

TERVETULOA MUKAAN HAUSKOIHIN UKULELERYHMIIN!

Ukulele on yleistynyt jatkuvasti koululaissoittimena ja on kenelle tahansa erinomainen aloittelijasoitin. Ukulele on edullinen soitin ja perusteiden oppiminen on todella helppoa.

Mikko Nuoralan vetämällä ukulelekurssilla soitamme tuttuja, helppoja lauluja monesta eri tyylistä ja opettelemme ukulelen yksinkertaisia perussointuja ja säestystyylejä. Tarvitset vain oman soittimesi, et aiempaa kokemusta. Kurssilla saat myös laulaa, jos haluat!
 

Muistathan, että annamme yksityisopetusta myös ukulelessa, mikäli ryhmäaikataulut eivät sovi sinulle tai haluat edetä omaan tahtiisi. Yksityistunneille voit ilmoittautua aivan sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella lomakkeella. 

Huom. Lomake saattaa tulla näkyviin hieman hitaasti, odota hetki mikäli et näe lomaketta.

 

KURSSIVAIHTOEHTOMME

Minimiosallistujamäärä 4 

Kurssin toteutuminen varmistetaan ennen kurssin alkua ilmoittautuneille tekstiviestillä ja sähköpostilla, viimeistään noin viikkoa ennen aloitusta. 

UKULELEORKESTERI
torstaisin 20.00

Voit tulla mukaan orkesteriin jos omaat perustiedot- ja taidot ukulelella komppaamisesta ja soinnuista ja sinulla ei mene  sormi suuhun jos tehtäväksesi tulee soittaa pieni riffi tai melodia. 

Kurssin hinta 200€

12x 50min

NUORTEN RYHMÄ
(EI TÄLLÄ
HETKELLÄ)

Opetellaan soittamaan helpot perussoinnut ja tuttuja biisejä.
Ryhmä soveltuu noin 5-luokkalaisista vanhemmille.

Kurssin hinta 100€

4x 50min

AIKUISET ALOITTELIJAT
(EI TÄLLÄ HETKELLÄ)

Opetellaan soittamaan helpot perussoinnut säestyksineen tuttujen laulujen avulla.

Kurssin hinta 100€

4x 50min

RÄMPYTTELYRYHMÄ
torstaisin 19.00

Osaat sointuja ja komppailla muttet keksi mitä soittelisi tai ei vain tule oikein itekseen soiteltua? Tule mukaan "rämpyttämään" Mikon johdolla tuttuja biisejä, saa myös laulaa ja ehdottaa biisejä!

Kurssin hinta 200€

12x 50min