top of page

YKSITYISOPETUS

Yksityisopetuksemme on avointa kaiken tasoisille ja ikäisille (noin 6-vuotiaista alkaen).

Et tarvitse aiempaa kokemusta, jokainen voi oppia laulamaan ja soittamaan.


Opetuksen sisältö räätälöidään aina oppilaan kiinnostusten ja toiveiden mukaiseksi. Opettajiemme ammattitaito painottuu rytmimusiikkiin eli esim. poppiin, rockiin, iskelmään, jazziin jne. Meille tärkeintä on se, että oppilas saa tunneilta musiikin iloa, motivoituu oppimaan uutta ja tuntee, että hän itse saa vaikuttaa omaan musiikkiharrastukseensa.

Voit tulla tunneille  omien aikataulujesi mukaisesti, varaat tunteja opettajan kanssa silloin kun sinulle sopii.

 Tällä hetkellä tarjoamme yksityisopetusta seuraavissa instrumenteissa:

 • Laulu

 • Kitara (sähkö- ja akustinen kitara)

 • Basso (sähkö- ja kontrabasso)

 • Piano/koskettimet

 • Rummut/perkussiot

 • Ukulele

 • Mandoliini​

 • Kantele

 • Haitari

 • Sello

 • Poikkihuilu

 • UUSI! Trumpetti

 • UUSI! Viulu

Kysy rohkeasti, jos instrumenttiasi ei löydy listalta!

Järjestämme tarvittaessa opetusta myös muille soittimille.

Ota yhteyttä!

Tunneilla voidaan opiskella myös esim.

 • Laulunteko/sävellys ja sanoitus

 • Musiikkiteknologia
  (esim. Garageband, Logic, Ableton...)

 • Esiintymistaito

 • Äänitys/demonteko

 • Musiikin teoria

POPETTAJAT

Tutustu opettajiimme ja heidän instrumentteihinsa tarkemmin TÄÄLLÄ.

Popettajat Promo.jpg

Aloitetaanko heti? Voit ostaa ensimmäisen tunnin tai paketin verkkokaupassamme, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Erityistoiveita? Laita viestiä ja kerro mitä etsit, vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Ota yhteyttä!

Tarvitsetko lisätietoa Pop Upilla opiskelusta käytännössä? Lue lisää alta.

Miten opiskelu toimii käytännössä?

 

Meillä yksityisopiskelu perustuu tuntipaketteihin, joita löytyy moneen tarpeeseen. Voit toki aloittaa irtotunneilla, eli varata vaikka vain yhden tapaamisen opettajan kanssa. Jatkossa opiskelu on sitä edullisempaa, mitä useampaan tuntiin voit sitoutua kerralla.

Voit valita itse tunnin keston - 30, 45, 60, 75 tai 90 minuuttia. Sitten valitset sopivan paketin - alennusprosenttisi kasvaa aina kun tilauksesi ylittää vähintään 5, 10, 15 tai 20 oppituntia. Siis esim. kun tilaat paketin, jossa tunteja on vähintään 15 kappaletta, saat alennusta -15 %!

Miten valitsen sopivan paketin?

Voit varata ensimmäisen tunnin, vaikket vielä olisi varma sopivasta paketista! Ensimmäisen tunnin jälkeen onkin usein helpompi valita tuntipaketti, ja opettaja neuvoo mielellään. Jos päätät hankkia jonkin paketin viimeistään ensimmäisen tunnin lopuksi, lasketaan ensimmäinen tunti kuuluvaksi tuntipakettiin. Jos haluat jäädä asiaa harkitsemaan, ensimmäisen tunti lasketaan irtotunniksi.

Pienimmille oppilaille sopiva oppitunnin mitta on yleensä 30 minuuttia. Pidempiä tunteja voi suositella yleensä aikaisintaan 8-vuotiaille, mutta oppilaat ovat toki yksilöllisiä ja asiaa voi harkita yhdessä opettajan kanssa. Yleisesti ottaen yläasteikäiset ja sitä vanhemmat oppilaat pitävät vähintään 45 minuutin tunteja miellyttävimpinä, mutta lyhyempikin tunti vie tietysti aina oppimista eteenpäin.

Pidemmällä oppitunnilla ehditään syventyä opeteltavaan aiheeseen enemmän ja opettaja pystyy olemaan tukena harjoittelussa, kun taas lyhyillä oppitunneilla itsenäisen kotiharjoittelun varaan jää enemmän. Tässä mielessä myös aloittelija hyötyy hieman pidemmästä tunnista (esim. 45 tai 60 minuuttia), sillä hänen voi olla aluksi vaikeata onnistua harjoittelussa ilman opettajan ohjausta. Pidemmillä tunneilla ehditään myös mahdollisesti käsitellä useampaa aihetta tai biisiä, minkä vuoksi ne taas ovat edistyneempienkin oppilaiden suosiossa. Sopiva tunnin mitta onkin enemmän oppilaan temperamentista ja keskittymiskyvystä riippuva asia, ei niinkään taitotasosta. Pidemmät oppitunnit ovat myös usein järkeviä silloin, kun tunneilla käydään harvoin, kun taas esim. säännöllisesti viikottain toistuva tunti voi olla hieman lyhyempikin.

 

Pakettia valitessa kannattaa miettiä, kuinka usein tunneilla ehtii/haluaa käydä, miten paljon tarvitsee aikaa omaan harjoitteluun tuntien välillä. Tunneilla ei ole pakko käydä säännöllisesti tai usein, vaikka se olisi tietysti usein tehokkainta. Kuitenkin yksikin hyvä oppitunti voi auttaa harrastuksessa koko loppuelämän ajan! Oppimisen ja harjoittelun kannalta jonkinlainen säännöllisyys on ihan hyvä lähtökohta, esim. tunti viikossa, joka toinen viikko tai kuukausittain. Käytännössä kuitenkin tunteja voi varata mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan hyvin joustavasti.

 

Paketti on voimassa 6 kk, tässä ajassa tunnit siis pitäisi ehtiä käyttää. Pakettisi mukainen edullisempi tuntihinta on voimassa koko tuon 6 kk, myös ylimääräisille tunneille.

Sopivan paketin valintaan vaikuttaa tietysti myös oma budjettisi opiskelulle. Lyhyet tunnit ja pienet paketit tietysti maksavat vähemmän, kun taas suhteellinen opetuksen hinta on sitä edullisempaa, mitä enemmän opetusta pakettiin kuuluu. Tarjoamme maksamiseen joustavat Klarna-maksutavat, myös mahdollisia työnantajasi myöntämiä kulttuurietuja voi käyttää. (Hinnastomme löydät täältä: HINNAT. Tai siirry suoraan verkkokauppaamme.)

bottom of page