top of page

LAHJAKORTTI

Lahjakortti kotisivu .png

Lahjakortti Musiikkikoulu POP UPiin on loistava lahjaidea, vaikka itse sanommekin.

Se on henkilökohtainen, mutta silti jättää lahjan saajalle valinnanvaraa. Se ei ole turhake eikä saastuta. Hanki läheisellesi lahja, joka kestää ikuisesti eikä jää koskaan tarpeettomaksi: musiikin ilo.

Lahjakortin voi ostaa mille tahansa summalle, ja siihen voi määritellä jonkin tietyn paketin, esim. "kitaratunnit 5x30 min", mutta saaja voi valita lahjakorttia vastaavalla summalla mitä tahansa opetusta tarjonnastamme.
 

Lahjakortti on voimassa vähintään 6 kk ostopäivästä. Jouluksi ostettujen lahjakorttien voimassaolo alkaa vasta vuoden alusta. Jos tarvitset pidemmän voimassaoloajan, mainitse siitä tilatessasi.

Verkkokaupassa voit valita sähköisen lahjakortin verkkokauppaamme. Lahjakorttikoodilla lahjan saaja voi hankkia haluamansa palvelun suoraan verkkokaupasta. Voit lahjoittaa koodin itse valitsemallasi kortilla tai vaikkapa tekstiviestinä!

 

Myös perinteinen fyysinen lahjakortti on saatavilla, musiikkikoululta noudettuna tai postitettuna joko tilaajalle tai suoraan saajalle.

Jos tiedät tarkkaan, mitä haluat lahjan sisältävän, voit myös suoraan ostaa verkkokaupasta haluamasi palvelut, jolloin sinun tarvitsee vain ilmoittaa lahjan sisältö saajalle. Hän saa halutessaan vaihtaa palvelun toiseen, kunhan sen käyttöä ei ole aloitettu.

Tilauksia koskevat normaalit toimitusehtomme.

Lahjakortin voit hankkia verkkokaupastamme:

bottom of page