top of page

PALVELUT

Janne laulaa.jpg
wiljami13122019-73.jpg
Bändi_kova_meno.jpg
2020-09-10%2021.04_edited.jpg
Muskaripostauskuva.png
Mikseri_ja_käsi.jpg
Mikko_ja_väre.jpg
20190209_210948.jpg
Lahjakortti FB .png

Musiikkikoulu Pop Upin tavoitteena on tuottaa musiikin iloa ja luoda uudenlaisia mahdollisuuksia musiikin harrastamiselle Lapissa. Haluamme etsiä yhdessä kanssasi oman tapasi ymmärtää ja toteuttaa musiikkia. 

 

Tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja musiikin harrastamiseen: satunnaisista yksityistunneista pitkäkestoisempiin tuntipaketteihin. Yksityistunnit voi käyttää omaan aikatauluun ja tahtiin sopivasti, silloin kun sinulle sopii. Meillä opiskelee kaikentasoisia ja -ikäisiä "poppilaita", eikä meille ole pääsykokeita. Tarjonnastamme löydät myös monenlaisia ryhmätunteja muskareista bändeihin ja popkuoroihin. Voit tulla mukaan myös vaikkapa ukuleleryhmään. Ryhmissä kannustamme aina toisiamme ja pidämme hauskaa samalla kun opimme uutta! 

 

Varaa yksityistunteja lähettämällä meille viesti!

Toimimme pääasiassa Rovaniemellä, minkä lisäksi laulunopetusta on tarjolla myös Sodankylässä. Voit kysellä myös etäopetusta, tai tilata meidät kouluttamaan minne tahansa Suomessa. Jos etsit ikimuistoista lahjaa tärkeälle ihmiselle, hanki lahjakortti meidän monipuolisiin palveluihin!

Kauttamme järjestyvät myös erilaiset musiikin äänitys- ja studiopalvelut. Tule tekemään oma demosi tai äänittämään oma versiosi jostain sinulle tärkeästä laulusta. 

 

Popettajat ja poppilaat esiintyvät aktiivisesti pienissä ja suurissa tapahtumissa eri puolilla Pohjois-Suomea. Tilaa meiltä elävää musiikkia tilaisuuteesi, se tekee hetkestä ikimuistoisen!

Meille on tärkeätä levittää ympärillemme musiikin iloa ja rohkeutta tuoda kuuluville se, mikä sinussa soi.

MUUT TOIVEET

Ota yhteyttä meihin Yhteys-sivulla olevalla lomakkeella, niin voimme suunnitella toimintaamme toiveitasi vastaavaksi. Kannattaa myös seurata ilmoitteluamme  Facebookissa.

bottom of page