musiikkikoulu_popup_kuorot_2022-9 (kopio).jpg

Kuva Juhamatti Julkunen Photography 

VARJOSTA VALOON - Popkuoro Väre

la 5.11.2022 klo 19 Monitoritalo Monde

Syysillan pimeydessä kuljetaan VARJOSTA VALOON, kun Popkuoro Väreen vaikuttava ääni ja läsnäolo täyttävät Monitoritalo Monden lavan!

Konsertissa Väre kertoo tarinoita selviytymisestä, sekä uskalluksesta jatkaa eteenpäin ja rakastaa. Biisilistalla on popkappaleita kasarihiteistä 2020-luvulle, herkän koskettavista hetkistä energisiin biletunnelmiin. Kappaleiden alkuperäisiin esittäjiin kuuluvat mm. Antti Tuisku, Adele, Spice Girls ja Egotrippi.

VARJOSTA VALOON on rohkeutta rakkaudessa, oman tien etsimistä ja heittäytymistä uuteen! Vahvuutta on paljastaa aito itsensä - niin voimakkaana kuin haavoittuvaisena.

Vuodesta 2017 saakka Rovaniemellä toiminut Väre on musiikin harrastajista ja ammattilaisista koostuva kuoro, jota johtaa Musiikkikoulu POP UPin laulunopettaja Heli Kaltiokumpu. Konsertin kuorosovitukset ovat Helin käsialaa, taiteellinen kokonaisuus Helin ja Väreen yhteistyötä. VARJOSTA VALOON on Väreen ensimmäinen koko illan konsertti.

16-henkistä popkuoroa säestävät bilebändi KOPLA X:n muusikot:

Mikko Nuorala (gtr)

Eero Jauhiainen (pno)

Joni Raikaslehto (bs)

Tuomas Jaatinen (drs)

Konsertissa on väliaika. Kahvio auki väliajalla sekä ennen ja jälkeen konsertin.

Ennakkolippu 19 € (aikuinen), ovelta 24 €

Ennakkolippu 15 € (opiskelija, eläkeläinen, alle 16-vuotiaat), ovelta 20 €

Myynnissä Musiikkikoulu POP UPin verkkokaupassa tai suoraan kuorolaisilta (ti 1.11.2022 asti).

(Pyydämme huomioimaan, että konsertin kokonaiskesto on yli 2 h ja lasten kohdalla on erityisen tärkeää huolehtia kuulonsuojauksesta.)

Verkkokaupan tilausvahvistus tulee esittää tapahtumaan saapuessa (mobiililaitteesta tai tulosteena). Pääsylipuilla ei ole palautusoikeutta, lukuunottamatta poikkeustilannetta, esim. tapahtuman peruuntuminen.

Kiitos tuestasi paikalliselle kulttuuritoiminnalle!

musiikkikoulu_popup_kuorot_2022-10 (kopio).jpg

Kuva Juhamatti Julkunen Photography