top of page

ILMOITTAUTUMINEN POPKUOROIHIMME

 

Lue tämä ensin:

 

Kuorojen syyskausi järjestetään noin syyskuun alusta joulukuun puoleenväliin, ja kevätkausi tammikuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Osa kokoontumiskerroista on esiintymisiä tai muita poikkeuksellisia tapaamisia, joista sovitaan erikseen.

 

Kuoroihin ilmoittaudutaan maksamalla kuorokausi ennen kuorokauden alkamista verkkokaupassamme. Ensikertalaisena aloitetaan yleensä hankkimalla laulatustunti.
 

Rovaniemen ja Sodankylän ryhmiin voi ostaa laulatustunnin milloin vain, liittyminen kuoroihin tapahtuu tavallisesti seuraavan alkavan kauden alusta.

Ensikertalaisille:
 

Mikäli olet tulossa mukaan ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu mukaan hankkimalla 30 min laulatustunti verkkokaupastamme. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi pienimuotoisen laulatuksen. Liittyessäsi kuoroon, laulatustunnin hinta (38 euroa) voidaan vähentää kuoromaksusta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kuorokauden hintaan sisältyvän 30 minuutin yksityistunnin myöhemmin kauden aikana.

 

Laulatus ei ole laulukoe, vaan tilanne, jossa laulamme sekä harkitsemme yhdessä mikä kuoroistamme voisi olla tällä hetkellä sopivin juuri sinulle. Kuoronjohtaja opastaa ja laulaa tarpeen mukaan myös kanssasi harjoituksissa, eikä laulatukseen tarvitse tai voikaan varsinaisesti harjoitella etukäteen.

 

Laulatustunti kestää 30 minuuttia per henkilö ja ne järjestetään erikseen sovittavassa aikataulussa ennen kauden alkua. Nollakynnys-kuoroissa aloittaminen ei vaadi laulatusta, mutta kuoronjohtaja tutustuu mielellään myös nollakynnysläisiin hieman paremmin ja varmistaa, että hakijat ovat menossa heille sopivaan ryhmään. 

 

Jos olet täysin varma, että haluat aloittaa Nollakynnyksessä, voit säästää yksityistunnin myös myöhempään vaiheeseen kuorokautta. Hanki silloin laulatustunnin sijaan suoraan Nollakynnyksen kausi.

Jatkaville kuorolaisille:
 

Haluatko jatkaa nykyisessä kuorossa? Hanki oman kuorosi kausi verkkokaupastamme, muista valita oikea ryhmä. Kuorokauden hintaan kuuluu yksi 30 minuutin yksityistunti, jonka saat käyttää kauden aikana valitsemanasi ajankohtana.

 

Haluatko kokeilla laulatusta toiseen samanhintaiseen ryhmään? Voit ostaa kauden aiempaan ryhmääsi, 30 min laulatustunti kuuluu hintaan. Ilmoita kuoronjohtajalle halustasi käydä laulatuksessa. Mikäli laulatuksessa päädytään siihen, että uuteen ryhmään siirtyminen ei olisi ajankohtaista, jatkat automaattisesti vanhassa ryhmässäsi tai niin halutessasi voit perua osallistumisen, jolloin sinulle hyvitetään kuorokauden hinta laulatustuntia lukuunottamatta.

 

Haluatko kokeilla laulatusta eri hintaiseen ryhmään? Kannattaa hankkia aluksi laulatustunti ja ostaa oikea kuorokausi laulatuksen jälkeen.

Tutustu toimitusehtoihimme täällä, hyväksyt ne tehdessäsi tilauksen: TOIMITUSEHDOT

KERTAUS KUOROVAIHTOEHDOISTAMME:

Ryhmissä ei ole ikä- tai sukupuolirajoituksia, sopiva ryhmä mietitään aina tilannekohtaisesti.

Harjoitusten lisäksi esiintymismahdollisuuksia.

 

ROVANIEMI


NOLLAKYNNYS, matalan kynnyksen aloitusryhmä laulua arasteleville tai moniääniseen lauluun tottumattomille, 12x60min, (+yksityistunti 30min+esiintyminen) 

KAIKU, moniäänisen laulun alkeita ja laulun perusasioita, kaksi-kolmiäänistä pop- ja rockmusiikkia, 12x90min, (+yksityistunti 30min+esiintyminen)


POPFORIA, aiemmin laulua harrastaneille, erilaisia pop-/rock-tyylejä moniäänisesti, 12x90 min,  (+yksityistunti 30min+esiintyminen)


VÄRE, modernia poppia, soulia jne haastetta kaipaaville, 12x90 min,  (+yksityistunti 30min+esiintyminen)

SODANKYLÄ


NOLLAKYNNYS,  matalan kynnyksen aloitusryhmä laulua arasteleville tai moniääniseen lauluun tottumattomille, 10x60min,  (osallistujaminimi 10)


SOMPION SAUNDI, aiemmin laulaneille, moniääniseen lauluun tottuneille, poppia monipuolisesti, 10x120 min (+yksityistunti 30min+esiintyminen+ kuoron omatoimiset reenit),

TARKEMMAT TIEDOT KUOROISTA TÄÄLLÄ

bottom of page