ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2021 

KUORORYHMIIN ON AVOINNA!

 

Lue tämä ensin:

 

Kuorojen syyskausi järjestetään noin syyskuun alusta joulukuun puoleenväliin, ja kevätkausi tammikuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Osa kokoontumiskerroista on esiintymisiä tai muita poikkeuksellisia tapaamisia, joista sovitaan erikseen.

Mikäli olet tulossa mukaan ensimmäistä kertaa, otamme sinuun yhteyttä ilmoittautumisen perusteella ja sovimme kanssasi pienimuotoisen laulatuksen. Laulatus ei ole "laulukoe", vaan tilanne, jossa laulamme hiukan sekä keskustelemme yhdessä mikä kuoroistamme voisi olla sopivin juuri sinulle. Laulatukset kestävät noin 15 minuuttia per henkilö ja ne järjestetään erikseen sovittavassa aikataulussa ennen kauden alkua. Nollakynnys-kuoroissa aloittaminen ei vaadi laulatusta, mutta kuoronjohtaja tutustuu mielellään myös nollakynnysläisiin hieman paremmin ja varmistaa, että hakijat ovat menossa heille sopivaan ryhmään.

Uudet kuorolaiset (myös kuoroa vaihtavat) tekevät sitovan ilmoittautumisen laulatuksen jälkeen. Nykyisessä kuorossaan jatkaville tämä sähköinen ilmoittautuminen on sitova, sen voi perua ainoastaan 24 tuntia viestin lähetyksestä. Opetus järjestetään ja toiminta suunnitellaan ilmoittautumisten määrän perusteella.

Ilmoittautuminen tehdään TOISTAISEKSI voimassa olevana. Eli ilmoittautuminen on voimassa lukukaudesta toiseen, ellet peru sitä sähköpostitse erikseen ilmoitettuun takarajaan mennessä. Takaraja tulee olemaan aina noin 4 viikkoa ennen seuraavan kauden opetuksen alkua ja se ilmoitetaan sähköpostitse.

 

Täytäthän kaikki kohdat huolellisesti, ja mikäli on kysyttävää,  voit kysyä tällä lomakkeella tai meihin voit ottaa yhteyden myös sähköpostilla musiikkikoulupopup@gmail.com.

Tutustu toimitusehtoihimme täällä, hyväksyt ne ilmoittautuessasi: TOIMITUSEHDOT

KERTAUS KUOROVAIHTOEHDOISTAMME:

Ryhmissä ei ole ikä- tai sukupuolirajoituksia, sopiva ryhmä mietitään aina tilannekohtaisesti.

Harjoitusten lisäksi esiintymismahdollisuuksia.

 

ROVANIEMI


NOLLAKYNNYS, matalan kynnyksen aloitusryhmä laulua arasteleville tai moniääniseen lauluun tottumattomille, 13x60min, 115 euroa

KAIKU, moniäänisen laulun alkeita ja laulun perusasioita, kaksi-kolmiäänistä pop- ja etnomusiikkia, 13x90min, 185 euroa (kertamaksualennus -10€)


POPFORIA, aiemmin laulua harrastaneille, erilaisia pop-/rock-tyylejä moniäänisesti, 13x90 min, 185 euroa

(kertamaksualennus -10€) 


VÄRE, modernia poppia, soulia jne.haastetta kaipaaville, 13x90 min, 185 euroa
(kertamaksualennus -10€)

 

SODANKYLÄ


NOLLAKYNNYS,  matalan kynnyksen aloitusryhmä laulua arasteleville tai moniääniseen lauluun tottumattomille, 10x60min, 115 euroa (osallistujaminimi 10)


SOMPION SAUNDI, aiemmin laulaneille, moniääniseen lauluun tottuneille, poppia monipuolisesti, 10x90 min (+ kuoron omatoimiset reenit), 135 euroa (osallistujaminimi 15)

TARKEMMAT TIEDOT KUOROISTA TÄÄLLÄ