Ensikertalaisille:
 

Mikäli olet tulossa mukaan ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu mukaan hankkimalla laulatustunti verkkokaupastamme. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi pienimuotoisen laulatuksen. Laulatus ei ole "laulukoe", vaan tilanne, jossa laulamme hiukan sekä keskustelemme yhdessä mikä kuoroistamme voisi olla sopivin juuri sinulle. Laulatukset kestävät noin 15 minuuttia per henkilö ja ne järjestetään erikseen sovittavassa aikataulussa ennen kauden alkua. Nollakynnys-kuoroissa aloittaminen ei vaadi laulatusta, mutta kuoronjohtaja tutustuu mielellään myös nollakynnysläisiin hieman paremmin ja varmistaa, että hakijat ovat menossa heille sopivaan ryhmään. Liittyessäsi kuoroon, laulatustunnin hinta vähennetään kuoromaksusta.

Tutustu toimitusehtoihimme täällä, hyväksyt ne tehdessäsi tilauksen: TOIMITUSEHDOT

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2021 

KUORORYHMIIN AVATAAN 1.8.!

 

Lue tämä ensin:

 

Kuorojen syyskausi järjestetään noin syyskuun alusta joulukuun puoleenväliin, ja kevätkausi tammikuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Osa kokoontumiskerroista on esiintymisiä tai muita poikkeuksellisia tapaamisia, joista sovitaan erikseen. Kuoroihin ilmoittaudutaan maksamalla kuorokausi ennen kuorokauden alkamista verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen avataan 1.8.2021

 

KERTAUS KUOROVAIHTOEHDOISTAMME:

Ryhmissä ei ole ikä- tai sukupuolirajoituksia, sopiva ryhmä mietitään aina tilannekohtaisesti.

Harjoitusten lisäksi esiintymismahdollisuuksia.

 

ROVANIEMI


NOLLAKYNNYS, matalan kynnyksen aloitusryhmä laulua arasteleville tai moniääniseen lauluun tottumattomille, 12x60min, (+yksityistunti 30min+esiintyminen) 

KAIKU, moniäänisen laulun alkeita ja laulun perusasioita, kaksi-kolmiäänistä pop- ja etnomusiikkia, 12x90min, (+yksityistunti 30min+esiintyminen)


POPFORIA, aiemmin laulua harrastaneille, erilaisia pop-/rock-tyylejä moniäänisesti, 12x90 min,  (+yksityistunti 30min+esiintyminen)


VÄRE, modernia poppia, soulia jne.haastetta kaipaaville, 12x90 min,  (+yksityistunti 30min+esiintyminen)

SODANKYLÄ


NOLLAKYNNYS,  matalan kynnyksen aloitusryhmä laulua arasteleville tai moniääniseen lauluun tottumattomille, 10x60min,  (osallistujaminimi 10)


SOMPION SAUNDI, aiemmin laulaneille, moniääniseen lauluun tottuneille, poppia monipuolisesti, 10x120 min (+yksityistunti 30min+esiintyminen+ kuoron omatoimiset reenit),

TARKEMMAT TIEDOT KUOROISTA TÄÄLLÄ