top of page
POP_UP_4-vuotissynttärit_tapahtumakans

Musiikkikoulu POP Up täyttää marraskuussa 4 vuotta!

Musiikkikoulun synttäreitä on ollut tapana juhlia marraskuussa. Koulun "syntymäpäivä" on 18.11., jolloin yritys virallisesti merkittiin kaupparekisteriin vuonna 2016. Juhlinnat on yleensä pidetty tätä päivää seuraavana lauantaina, tänä vuonna la. 21.11. Tapana on ollut juhlia vuosijuhlaa koulun avoimilla ovilla, kakkutarjoilulla ja musiikkiesityksillä, mutta tänä vuonna emme järjestä livetapahtumaa.

Avoimien ovien sijaan luvassa on mm. somesisältöjä, arvontaa yms. turvallista synttärijuhlintaa! Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, tietoa tulee lähempänä myös tälle sivulle!

FACEBOOK
INSTAGRAM

MENNEET TAPAHTUMAT:

Voimavirta-kevätkonsertit somessa pe 29.5. ja 5.6.

On siis kevät ja millainen kevät se onkaan ollut: etäkevät!

Musiikkikoulu Pop Upin iloinen väki järjestää siis tänä keväänä oppilaskonserttinsa muodikkaasti internetissä.

Konsertit nähdään kahdessa osassa viikon välein, perjantaisin 29.5. ja 5.6. kello 18.00 alkaen. Luvassa on monipuolinen kattaus populaarimusiikkia Kraftwerkista Billie Eilishiin.
Yksityisoppilaamme ja ryhmämme ovat valmistaneet esityksiään musiikkivideoiksi, jotka meidän virallinen "stream teamimme" Heli, Mikko ja Janne esittelevät ylpeydestä pakahtuen kaikelle kansalle.

Voit katsoa lähetyksen Facebook-sivullamme ja Youtube-kanavallamme. Linkin lähetykseen löydät lähempänä myös tältä tapahtumasivulta. Voit myös tilata Youtube-kanavamme ja ottaa ilmoitukset käyttöön, niin saat ilmoituksen kun tapahtuma alkaa.

Mikäli haluat tukea poikkeustilan aikana pientä musiikkialan yritystämme, voit hankkia vapaaehtoisen tukilipun tapahtumaan verkkokaupastamme:
https://musiikkikoulupopup.mycashflow.fi/

Verkkokaupasta voit luonnollisesti hankkia myös musiikin opetuspalveluitamme itsellesi tai läheisellesi vaikkapa lahjakorttina!

Kerro tapahtumasta kavereillesikin kutsumalla heitä mukaan ja jakamalla tapahtuma omalla seinälläsi. Kommentoi ja kannusta esiintyjiä livelähetyksessä.

 

Tervetuloa kaikki!


FACEBOOK

YOUTUBE

POP UP MUKANA

MONDE ON AIR -livelähetyksissä PÄÄSIÄISVIIKOLLA!

Seuraa Rovaniemen kulttuuritoimen Monde on Air -lähetyksiä Facebookissa, YouTubessa tai Twitchissä! Kanava lähettää rovaniemeläistä kulttuuria maailmalle!


FACEBOOK

YOUTUBE

MUSIIKKIMATKA MUMMOLAAN

Ke. 8.4. klo 10 (Monde On Air livestream)

Lennätkö sinäkin Mummolaan läpi lumoavan metsän, variksen siivin? Kauniisti livertävä laululintunen kutsuu perheen pienokaiset mukaan musiikkimatkalle kohti mummolaa ja pääsiäisen tunnelmiin.

Kanssamatkustajina ovat Siina Ounaslehto ja Mikko Nuorala Musiikkikoulu POP UPista. Tervetuloa kuulolle!

Musiikkimatka Mummolaan:
https://www.facebook.com/events/228137208551062

VILLASUKKATANSSIT

Ke. 8.4. klo 13 (Monde On Air livestream)

Hurmaavat rovaniemeläiset muusikot Mikko Nuorala (kitara) ja Kaisa Ristiluoma (haitari) laittavat vipinää kotiparketeilla viipottaviin villasukkiin iloisella ja nostalgisella, vanhan ajan tanssimusiikilla. Villasukkatanssit tarjoilee päiväkahvien lomaan iltamien rempseää tunnelmaa - välitättehän kulttuurivinkkiä mummuille ja papoille!

 

Musiikin iloa välitetään livestreamina niin kotioloihin kuin palvelutaloihinkin. Tanssin pyörteisiin ovat tietysti tervetulleita aivan kaikenikäiset - niin tenavat kuin teinitkin, ikinuoret ja vanhat sielut! Tanssi, laula mukana tai kuuntele, villasukilla tai ilman. Hauskaa on taatusti!

Villasukkatanssit:
https://www.facebook.com/events/219119295846836/

KARANTEENI KAHDELLE

La. 11.4. klo 19 (Monde On Air livestream)

Karanteeni kahdelle on iltahetki musiikin parissa, jonka aikana kuullaan biisejä yksin- ja kaksinolosta. Näinä päivinä me olemme joko tuskallisen etäällä tai tuskallisen läheisesti rakkaidemme kanssa, mutta joka tapauksessa tunteiden vuoristorataa mennään. Koemme niin iloa yhteisestä ajasta kuin ikävää ja yksinäisyyttäkin.

 

Näihin tunnelmiin valittua musiikkia esittävät laulaja Heli Kaltiokumpu ja kitaristi Mikko Nuorala, jotka tunnetaan mm. Musiikkikoulu Pop Upin takaa. Ota sohvaltasi eturivin paikka lauantain keikalle ja liity leppoisaan illanviettoon!

 

Karanteeni kahdelle löytyy Monde On Airin Facebook-sivun kautta tai YouTubesta!

FACEBOOK

YOUTUBE

KARANTEENI KAHDELLE (1).png
bottom of page