Tiedote koskien koronavirusta

Päivitetty 5.5.2020

Heli Kaltiokumpu

yrittäjä/laulunopettaja

Musiikkikoulu POP UP

Koronavirusepidemia aiheuttaa valtavia muutoksia koko maailmassa, niin myös meillä Musiikkikoulu Pop Upissa. Terveysriskien lisäksi tilanne aiheuttaa vaikeuksia talousasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.

 

Pyrimme osaltamme hidastamaan epidemian leviämistä ja mahdollista terveydenhuoltojärjestelmän ylikuormitusta. Otamme toiminnassa huomioon viranomaisten ohjeet ja suositukset.

 

Toimitusehtojemme mukaan: 
* opetus siirtyy eteenpäin, mikäli musiikkikoulu on estynyt toteuttamasta sovittuja tunteja
* yksityisopetus tapahtuu oppilaan kanssa erikseen sovittavassa aikataulussa
* ryhmäopetuksen aikatauluihin voidaan tehdä kohtuullisissa määrin muutoksia

 

Nykytilanteessa olemme pakotettuja tekemään muutoksia, joita pidämme olosuhteisiin nähden kohtuullisina. Seuraamme tilanteen kehittymistä kevään aikana, ja päivitämme suunnitelmia tarvittaessa. Erilaisten oppilasryhmien tiedotteet alla olevissa linkeissä.

 

Meille pienyrityksille ja kulttuurialan toimijoille ajat ovat hyvin haastavat, ja Pop Upin koko liiketoiminta on mullistunut esiintymispalveluiden ja lähiopetuksen jäädessä yhtä aikaa tauolle. Kevään kausimaksut antavat meille kuitenkin jonkin verran puskuria hankalimmasta ajasta selviämiseen. 

 

Yleisesti ottaen nyt olisi hyvä toimia kuluttajana mahdollisimman normaalisti ja pyrkiä kannattamaan myös rahallisesti niitä pienyrityksiä, joissa normaalistikin asioisi. Teidän tukenne on tässäkin tilanteessa meille elintärkeä. Mieti, miten voisit omien mahdollisuuksiesi mukaan tukea edelleen musiikkia, kulttuuria ja lähipalveluita/-tuotteita.

 

Jos olet itse joutunut maksuvaikeuksiin, olethan yhteydessä meihin, niin ratkaistaan asia yhdessä.

 

Me teemme parhaamme, jotta voisimme edelleen tarjota musiikin iloa asiakkaillemme - laadukkaasti, innostavasti ja myös turvallisesti. Toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tilanteessa, jossa pyrimme järjestämään harrastusmahdollisuuksiamme uudelleen. 

 

Musiikki on edelleen, ja ehkä erityisesti nyt, loistava tapa viettää vapaa-aikaa, irrottautua arjesta ja käsitellä tunteitaan, niin lapsille kuin aikuisille.

 

Toivomme, että tapaamme soiton ja laulun parissa mahdollisimman pian, ensin ehkä etänä ja myöhemmin livenä!

Pop Upin ryhmäopetukset ovat tauolla lähiopetuksesta vähintään 16.3.-31.5.2020. Tänä aikana voi olla etäopetusta.

 

Löydät lisätietoa ryhmäopetusten ja yksityistuntien tilanteesta alla olevista linkeistä.

 

Musiikkikoulu Pop Up

Aittatie 12
96100

Rovaniemi

mail: musiikkikoulupopup@gmail.com

Puh: 0408671985/ Heli
         0408458673/ Mikko