top of page

Koronavirustiedote

Päivitetty 19.8.2021

Koronavirusepidemia on muuttanut maailmaa kuluneen vuoden aikana, ja se on toki vaikuttanut myös Musiikkikoulu Pop Upin toimintaan.

Pyrimme osaltamme hidastamaan epidemian leviämistä ja suojelemaan riskiryhmiä. Otamme toiminnassa huomioon viranomaisten ohjeet ja suositukset.

Tällä hetkellä Lapin sairaanhoitopiiri on epidemian perusvaiheessa ja Rovaniemen kaupunki kiihtymisvaiheessa (viimeisin päivitys 6.8.2021). Tällä hetkellä rajoituksia ei kuitenkaan juurikaan ole. Seuraamme epidemiatilanteessa tapahtuvia muutoksia, ja päivitämme suunnitelmia tarvittaessa. Erilaisten oppilasryhmien tiedotteet alla olevissa linkeissä.

 

Rovaniemen kaupungin ajantasaiset suositukset voit lukea tästä.

 

Toimitusehtojemme mukaan: 
* opetus siirtyy eteenpäin, mikäli musiikkikoulu on estynyt toteuttamasta sovittuja tunteja (etäopetus on opetuksen toteuttamista)
* yksityisopetus tapahtuu oppilaan kanssa erikseen sovittavassa aikataulussa
* ryhmäopetuksen aikatauluihin voidaan tehdä kohtuullisissa määrin muutoksia

 

Meille pienyrityksille ja kulttuurialan toimijoille ajat ovat haastavat, ja Pop Upinkin liiketoiminta on muuttunut esiintymispalveluiden ja lähiopetuksen ajoittain vaikeuduttua. Kausimaksut antavat meille kuitenkin hyvät mahdollisuudet vaihteluista selviämiseen ja kesästä 2020 lähtien on onneksi pystytty toimimaan pääsääntöisesti hyvin normaalisti. Uskomme, että yhdessä asiakkaidemme kanssa pystymme jatkamaan toimintaa aiempaan tapaan eteenpäin. Teemme aina parhaamme, että laadukasta opetusta olisi saatavilla kaikissa olosuhteissa, lähi- tai etäopetuksena.

 

Yleisesti ottaen nyt olisi hyvä toimia kuluttajana mahdollisimman normaalisti ja pyrkiä kannattamaan myös rahallisesti niitä pienyrityksiä, joissa normaalistikin asioisi. Teidän tukenne on tässäkin tilanteessa meille elintärkeä. Mieti, miten voisit omien mahdollisuuksiesi mukaan tukea edelleen musiikkia, kulttuuria ja lähipalveluita/-tuotteita.

 

Jos olet itse joutunut maksuvaikeuksiin, olethan yhteydessä meihin, niin ratkaistaan asia yhdessä.

 

Me teemme parhaamme, jotta voisimme edelleen tarjota musiikin iloa asiakkaillemme - laadukkaasti, innostavasti ja myös turvallisesti. Toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tilanteessa, jossa tulevaa on hankalaa ennakoida täysin luotettavasti.

 

Musiikki on edelleen, ja ehkä erityisesti nyt, loistava tapa viettää vapaa-aikaa, irrottautua arjesta ja käsitellä tunteitaan, niin lapsille kuin aikuisille.

 

Tavataan pian soiton ja laulun parissa!

Heli Kaltiokumpu

yrittäjä/laulunopettaja

Musiikkikoulu POP UP

Tällä hetkellä koronatilanne ei vaikuta merkittävästi ryhmäopetuksiimme. Lue tarkemmat tiedot alla olevista ryhmäkohtaisista linkeistä.

Muskareita ja pienten lasten soittoryhmiä jatketaan jälleen tänä syksynä!

Löydät lisätietoa ryhmäopetusten ja yksityistuntien tilanteesta alla olevista linkeistä.

 

bottom of page