Tiedote koskien koronavirusta

Päivitetty 27.7.2020

Heli Kaltiokumpu

yrittäjä/laulunopettaja

Musiikkikoulu POP UP

Koronavirusepidemia on muuttanut maailmaa tänä keväänä, ja se on toki vaikuttanut myös Musiikkikoulu Pop Upin toimintaan. Covid19-viruksen haitat ovat olleet mm. terveydellisiä, taloudellisia ja käytännön järjestelyihin liittyviä.

 

Pyrimme osaltamme hidastamaan epidemian leviämistä ja suojelemaan riskiryhmiä. Otamme toiminnassa huomioon viranomaisten ohjeet ja suositukset.

Tällä hetkellä musiikkikoulu pystyy toimimaan normaalisti. Yksityis- ja ryhmäopetukset on mahdollista toteuttaa niin lähi- kuin etäopetuksessa, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Seuraamme epidemiatilanteessa tapahtuvia muutoksia, ja päivitämme suunnitelmia tarvittaessa. Erilaisten oppilasryhmien tiedotteet alla olevissa linkeissä.

 

Toimitusehtojemme mukaan: 
* opetus siirtyy eteenpäin, mikäli musiikkikoulu on estynyt toteuttamasta sovittuja tunteja (etäopetus on opetuksen toteuttamista)
* yksityisopetus tapahtuu oppilaan kanssa erikseen sovittavassa aikataulussa
* ryhmäopetuksen aikatauluihin voidaan tehdä kohtuullisissa määrin muutoksia

 

Meille pienyrityksille ja kulttuurialan toimijoille ajat ovat hyvin haastavat, ja Pop Upin koko liiketoiminta on mullistunut esiintymispalveluiden ja lähiopetuksen vaikeuduttua merkittävästi. Kevään kausimaksut antoivat meille kuitenkin jonkin verran puskuria hankalimmasta ajasta selviämiseen, ja jonkin verran myös valtion myöntämät tukimuodot ovat helpottaneet ahdinkoa. Uskomme, että yhdessä asiakkaidemme kanssa pystymme jatkamaan toimintaa aiempaan tapaan eteenpäin.

 

Yleisesti ottaen nyt olisi hyvä toimia kuluttajana mahdollisimman normaalisti ja pyrkiä kannattamaan myös rahallisesti niitä pienyrityksiä, joissa normaalistikin asioisi. Teidän tukenne on tässäkin tilanteessa meille elintärkeä. Mieti, miten voisit omien mahdollisuuksiesi mukaan tukea edelleen musiikkia, kulttuuria ja lähipalveluita/-tuotteita.

 

Jos olet itse joutunut maksuvaikeuksiin, olethan yhteydessä meihin, niin ratkaistaan asia yhdessä.

 

Me teemme parhaamme, jotta voisimme edelleen tarjota musiikin iloa asiakkaillemme - laadukkaasti, innostavasti ja myös turvallisesti. Toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tilanteessa, jossa tulevaa on hankalaa ennakoida täysin luotettavasti.

 

Musiikki on edelleen, ja ehkä erityisesti nyt, loistava tapa viettää vapaa-aikaa, irrottautua arjesta ja käsitellä tunteitaan, niin lapsille kuin aikuisille.

 

Tavataan pian soiton ja laulun parissa!

Tämän hetken tietojen mukaan Pop Upin aikuisten ja nuorten ryhmäopetukset aloittavat toimintansa syksyllä normaalisti.

 

Muskareita ja soittoryhmiä ei valitettavasti voida järjestää normaaliin tapaan. Tarjoamme perjantaisin vauvaryhmiä sekä 1-2-vuotiaiden temppumuskarin. 

Löydät lisätietoa ryhmäopetusten ja yksityistuntien tilanteesta alla olevista linkeistä.

 

Musiikkikoulu Pop Up

Aittatie 12
96100

Rovaniemi

mail: musiikkikoulupopup@gmail.com

Puh: 0408671985/ Heli
         0408458673/ Mikko